Sprekers


Gerd-Jan Poortman

Gerd-Jan Poortman

Gerd-Jan Poortman is één van de meest gevestigde professionele zeilers van Nederland. Hij heeft 3 wereldkampioenschappen gewonnen en zeilde hij 3x rond de wereld met de Volvo Ocean race. Ook is hij 3 jaar lang houder geweest van het wereld 24 uur snelheid record op een zeilboot! Het bestaan van een professioneel zeiler vertoont grote overeenkomsten met dat van een ondernemer. Het altijd kijken naar de toekomst, zelf creëren van mogelijkheden en het streven naar perfectie zijn hier onderdeel van. Gerd-Jan heeft zelf de teams waarmee hij zeilde geselecteerd en gezocht op de momenten dat er niet gevaren kon worden is Gerd-Jan gaan ondernemen.

 
Arnold van der Ploeg

Arnold van der Ploeg

Arnold van der Ploeg is beleidsadviseur P&O en arbo-consultant.

 
Judith van Amersfoort

Judith van Amersfoort

Judith van Amersfoort is zelfstandig Arbeid & Organisatiedeskundige. Zij is een kerndeskundige en specialist verzuim, inzetbaarheid en arbo arbeidsomstandigheden.

 
Stef Verhoeven

Stef Verhoeven

Stef Verhoeven is Neerlandicus en journalist. Hij is mede-initiatiefnemer van Stichting ZorgVeilig.nl, een platform voor ervaringsverhalen van patiënten/cliënten én zorgprofessionals. Daarnaast ontwikkelt hij – samen met netwerkpartners – leer- en communicatieconcepten voor organisaties.

 
Dick Hoeneveld

Dick Hoeneveld

Dick Hoeneveld is veiligheidswetenschapper en beleidsadviseur bij de TU Delft. Hij was interim projectleider Steunpunt RI&E (www.rie.nl), vice voorzitter van de Ondernemingsraad van de TU Delft en lid van de normcommissie BNO. Daarnaast is hij betrokken bij de Arbocatalogus van de Nederlandse Universiteiten en lid van de Werkgroep Arbo en Vitaliteit van de Stichting van de Arbeid.

 
Nico Knibbe

Nico Knibbe

Nico Knibbe is bewegingswetenschapper bij LOCOmotion. Hij heeft veel ervaring met het maken van instructiefilms, e-learnings en het delen van kennis via ergo-selfie-films.

 
Porto Franco

Porto Franco

Porto Franco is directeur van Tri-plus en veiligheidskundige. Porto Franco ondersteunde organisaties in zowel binnen en buitenland bij het organiseren van de RI&E. Dit doet hij op een passievolle wijze waarbij de theorie en praktijk elkaar vinden. Met zijn ervaring kan hij zich goed verplaatsen in mensen op alle niveaus. Hij speelt daardoor een centrale rol in het verbinden van verschillende opvattingen en zienswijzen binnen een organisatie.

 
Henry Offenga

Henry Offenga

Henry Offenga is docent Physical Sense methode

 
Jeltsje van Dijk - de Vries

Jeltsje van Dijk - de Vries

Jeltsje van Dijk – de Vries is master Ergocoach en operatieassistent Chirurgie, Operatie Afdeling Antonius Ziekenhuis Sneek.

 
Peter van Balen

Peter van Balen

Peter van Balen is eigenaar van IBEXAdvies en helpt als consultant risicomanagement via PreventPartner organisaties bij vraagstukken op het gebied van veiligheid en gezondheid. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in de gezondheidszorg, nucleaire sector, brandweer en industrie. Hij is als moduleleider en docent verbonden aan de opleiding VKPM-MVK. Is lid van de symposiumcommissie en zit in de organisatie van de Landelijke Contact Bijeenkomsten van de NVvA. Samenwerken is naar elkaar luisteren en samen verder komen.

 
Irma de Vaan

Irma de Vaan

Irma de Vaan ontwikkelde zich van verpleegkundige naar Arbeids- en Organisatiedeskundige. Dat geeft haar de basis om als praktische doener veranderprocessen in organisaties te kunnen begeleiden. Als A&O-er is zij steeds bezig met de mens en zijn arbeid binnen de organisatie. Als coach en NLP-er begeleidt en optimaliseert zij de interactie binnen het systeem.

 
Iels den Dekker

Iels den Dekker

Iels den Dekker is sinds 2003 werkzaam in het vakgebied Arbo en veiligheid. Vanuit het vakgebied Arbeidshygiëne voert hij metingen en beoordelingen uit op werkplekken met gevaarlijke stoffen, geluid, trillingen, klimaat en fysieke belasting. Hij wil graag het verschil maken en een toegevoegde waarde geven bij onderzoeken en trainingen. Als werkgevers en werknemers bewust zijn van de risico’s in de werksituatie, gaan zij vanzelf veiliger en gezonder werken. Om dit bewustzijn te vergroten, voegt hij theorie en praktijk samen tijdens zijn instructies en trainingen.

 

Speciale korting

Ben u abonnee van Arbo>>, oud-deelnemer of lid van de NVVK, NVVA of BA&O?
Dan ontvangt u € 100,- korting op uw deelname.

Wat levert deze dag u op?

  • Kennis: leer hoe u werknemers en andere professionals betrokken houdt bij de RI&E.
  • Inspiratie: krijg nieuwe inzichten dankzij onze ervaren topsprekers en inspirerende best practices.
  • Netwerken: wissel ervaringen uit met collega's van andere organisaties. Leer van én met elkaar.
  • Instrumenten: krijg uw risico's op een efficiënte manier boven tafel en maak de juiste keuzes. Ook in een veranderende omgeving.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.